Отзиви за нас
Драгомир Панов, съсобственик на Кооперация Минибус експрес”, Несебър
Досега с организираните професионални екскурзии съм пътувал до Улм, Германия, както и до Испания за запознанство с автобусното производство на фирма Beulas , а също и до Белгия и Брюксел за посещение на най-голямото автобусно изложение в света BusWorld. Ползата е доста голяма, човек научава новостите не само в производството на автобуси, а и по тяхното разпространение и поддръжка. Доволен съм и от посещението в Улм, където видяхме доста запазени автобуси „втора ръка”, каквито ние по принцип търсим. Тези екскурзии ни разширяват мирогледа, създават се нови контакти и аз лично, установих такива с интересни партньори от Германия и Белгия. Това пък помага да реализираме нашите бизнес-планове за развитие. Доволен съм от осъществените пътувания , както в професионален, така и в личен план. Екскурзиите са направени така, че има време да видим интересни неща от страните, които посещаваме. Само разходката из Барселона – само това би ми стигнало, за да съм удовлетворен. Очаквам с нетърпение следващи предложения за подобни пътувания и искам да благодаря за чудесните мигове, които ми осигурихте.
Борис Борисов, управител на ЕТ „Борис Борисов”, Плевен:
Бях на екскурзия до далечен Шанхай за традиционното автобусно изложение, което е най-голямото по рода си в Азия и останах с незабравими впечатления. Десет дена в този огромен мегаполис, от който ти спира дъха! Изобщо чудесни са тези професионални екскурзии, защото виждаме неща, които не само ни интересуват професионално, но и просто се запознаваме с места, където не сме ходили и може би никога нямаше да отидем, ако не бяхте вие!
Евгени Соколов, управител на „Депс-21 Соколов и Сие” Събирателно дружество, Берковица:
Винаги с интерес следя обявите за организираните професионални екскурзии в чужбина. Защото това е нашият прозорец !Офертите са повече от икономични, а организацията – перфектна.. Искам само да пожелая да се организират повече професионални екскурзии, защото те безспорно са от голяма полза за нас.


Дора Петрова – собственик на Първа Частна английска гимназия „Уилям Шекспир”
Като частно училище ние имаме изключително високи изисквания, които фирма „Ваканция” изцяло покрива. През годините многократно сме пътували с фирмата и сме много доволни. Екскурзиите до Англия са не само за развлечение, но имат и подчертан образователен характер. Нашите ученици се запознават с историята и забележителностите на страната, чийто език изучават. Посещават се колежите в Оксфорд и Кеймбридж. Като цяло програмите са много интересни и полезни за децата. Особено оригинална е идеята децата да се настаняват в английски семейства, където създават контакти и практикуват езика. И като заключение мога смело да кажа, че сме стигали до парадокса да има толкова много записали се, че и два автобуса да не стигат.Румяна Атанасова – бивш учител в 32 СОУ
Ами, какво да кажа? То с 2-3 изречения не може да се каже всичко. С фирма „Ваканция” сме пътували заедно в Испания, Англия, Австрия, Германия. Този факт сам говори за себе си . Децата бяха очаровани. Посетихме толкова много исторически места! Накратко – превъзходна организация, смях, веселие, томбули, награди – това са екскурзиите на Ваканция! Каква по-хубава награда за една фирма децата да не искат да се прибират в къщи !

Мариана Кертикова-учител по икономика в професионална гимназия по механотехника и транспорт гр.Стара Загора

С „ВАКАНЦИЯ” СИ ПОДАРИХМЕ МНОГО НЕЗАБРАВИМИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ !


Ако Виена е АХ ! , Москва - ОХ ! , то Париж,Париж е ЕХ ! Такава беше и си остана за мен столицата на Франция,но по-важното е,че такава остана и в спомените на моите ученици, с които бяхме на екскурзия до Париж през априлската ваканция на 1993-1994 учебна година.Отдавна планирахме такава екскурзия,но не можехме да изберем подходяща оферта,на която да се спрем.И до ден днешен сме доволни,че избрахме Туристическа агенция Ваканция,с която след това продължихме да пътуваме до различни места в България и Европа.
Още при тръгването ни посрещнаха усмихнати и отзивчиви хора,които впоследствие се оказаха и отлични професионалисти.Организацията беше перфектна-нямахме никакви проблеми с пътуване и настаняване. Много доволни останахме и от хотелите,и от обслужването.Използваше се всяка възможност да ни зарадват-естествено ние искахме още и още да видим от Париж !
Нашата благодарност не остана само на думи-в следващите години пътувахме отново с Ваканция до Рим,Венеция,Виена,Охрид,Будапеща,Прага...
Никога не забравихме Париж ! ЕХ, Париж !Мариана Закова-директор на 137 СОУ "Ангел Кънчев" София

Европейската рамка за развитие на образованието предлага учене през целия живот и езикови комуникации, толерира съвместни международни проекти за усвояване на добрите практики. В отговор на тези изисквания преподавателите и учениците в 137 СОУ „Ангел Кънчев”, София, създадоха своята АКАДЕМИЯ ЕВРОПА под егидата на евродепутата Кристиян Вигенин. Едно от нейните постижения е спечелената стипендия в програмата EUROSKOLA на Европейския парламент, в резултат на което наши ученици бяха евродепутати за един ден. Като награда за труда и за постиженията ръководството на училището реши да организира пътуване с автобус от София до Страсбург и обратно, което осъществихме с Вашата агенция.


Изказвам своята признателност за отличната организация и за грижата, с която бяхте подготвили както пътуването, така и допълнителните материали и консумативи, свързани с него. Придружаващият ваш служител Лили Христова не само че изпълни рутинните си задължения, но с ерудицията си и с отличния си английски език по време на цялото пътуване и на пребиваването в Европарламента помогна за подготовката на учениците, което допринесе за отличното им представяне. След завръщането ни тя публикува свои материали и много снимки във вашето списание „Автобуси”, с което добави още положителна светлина в имиджа на училището.
Като благодаря искрено за прекрасното и полезно пътуване и за креативното ни сътрудничество, се надявам на следващи общи инициативи от взаимна полза.
Катя Русева – директор на Частно основно училище „Елин Пелин”, Стара Загора

Сигурна съм, че всеки човек подхожда с повишен ентусиазъм и особено приповдигнато настроение, когато му предстои пътуване. Особено когато пътуването е дълго чакано и желано предизвикателство. Особено когато го споделяш с приятели, съученици, добри колеги и познати...
Като човек, който се изправя пред предизвикателствата с положителна нагласа, в началото на 2010 г. приех среща с Марияна Кертикова - представител на фирма „Ваканция” ООД - София. Тя отправи предложение към моето училище за екскурзия до Лондон – съчетание на обучение и развлечение. Звучи добре... Не се колебах и веднага предложих на учениците. За моя радост те откликнаха ентусиазирано и това ми помогна бързо да организирам групата.
Като всяка подобна инициатива и тази беше съпроводена с известни недоразумения – закъснели родители, несигурни в решението си, разболели се в последния момент деца... Но в тези трудности срещнах изключителна коректност, търпение и разбиране от страна на фирма „Ваканция”.
На 28 март 2010 г. „полетяхме” за Лондон с група от 25 ученици. Настаняването в колежа, провеждането на учебни занятия, организираните развлечения, разходките, посещенията на забележителни туристически дестинации – мероприятия, които изискват невероятно добра организация... Звучи трудно и почти невъзможно да се получи перфектно... Но за моя голяма радост се получи... Разказвам това на всеки и не преувеличавам. Аз самата съм доста критична и взискателна. Но Лили и Марияна бяха безкомпромисни във всичко, което вършеха за нас. За да сме доволни и щастливи от преживяното...
Сълзите в очите на децата в края на пребиваването им в Лондон сами по себе си говореха, че им бе предложено едно невероятно изживяване, за което сме благодарни на хората от фирма „Ваканция”. Двете дами, които ни съпровождаха през цялото време, са доказателство, че в България има хора, които умеят да си вършат работата професионално, с желание и компетентност.
Със сигурност, когато взема решение за нова екскурзия, ще се обърна към „Ваканция” ООД – София. Защото подобни инициативи винаги са съпътствани с особено настроение и повишен ентусиазъм.

Ани Мицич – собственик на езикова школа „Планета” София

С „Ваканция” в Лондон живяхме като истински англичани – справихме се с метрото и започна да ни харесва...сприятелихме се с ужким сдържаните англичани, т.е. ирландци..... влюбихме се завинаги в зелените паркове ..... изгоряхме през юли без капка английски дъжд ..... купихме си летни дрехи ....... поливахме цветята в задния двор на семействата........ пихме Гинес в местния пъб и се радвахме на живота по английски- с черен чай с мляко. Благодарим на „Ваканция” !Деница и Николай гр. ПоповоПоздрави на целият колектив на "Ваканция" за страхотния и незабравим уикенд в Берлин. Страхотна организация от изпращането ни на летище София през трансферите от и до хотела, настаняване и завръщането ни всичко беше точно и на място. Професионализма на фирмата си пролича още на първата ни среща. Продължавайте само така и много успехи.
Кремена и Николай Николови гр. Ямбол


Искаме да благодарим на фирма “Ваканция”,  с която имахме удоволствието да прекараме незабравим уикенд за двама в Лондон, спечелен от промоционалната игра на шпек Leki. Всичко беше превъзходно като започнем от тръгването на летището, където представителите на фирмата ни посрещнаха и упътиха относно престоя ни там до завръщането ни. Макар и кратък престоят бе незабравим, екскурзовода невероятен. Успяхме да научим максимално много информация за града и да посетим голяма част от него за кратко време. Всичко бе прекрасно! Мисля, че в бъдеще ще се възползваме от услугите Ви отново.
Ваканция, почивки, екскурзии, екскурзии в чужбина, почивка в, Турция, почивки в Турция, екскурзии в Турция, ваканции, екскурзии в страната, автобусни екскурзии, автобусни билети, автобуси под наем, ученически екскурзии, абитуриентски балове, екскурзия с автобус, с автобус, карнавал Венеция, Верона, карнавал Венеция със самолет, карнавал, Венеция, Лидо ди Йезоло, Лидо ди Езоло, бал с маски, екскурзия до Венеция, екскурзия със самолет, екскурзия с автобус, самолетна екскурзия, карнавал 2011, автобусна екскурзия до Венеция, самолетна екскурзия до Венеция, двореца на дожите, моста на въздишките, моста Риалто, Верона, Ромео и Жулиета, моста Риалто, Верона, града на Ромео и Жулиета, ресторант, restaurant, hotel, Verona, Испания, Коста дел Сол, Коста Брава, no name оферти, Барселона, Мадрид, Валенсия, Гърция, Халкидики, Тасос, Касандра, Сидония, Ситония, Атон, северна Гърция, Тесалоникискурзии, Бачковски манастир, Рилски манастир, София, City sightseeing, сити сайтсиинг, сити сайтсийнг, София забележителности, автобусни билети за Испания и Франция, Тарагона, Гандия, Бенидорм, Аликанте, Мурсия, Лорка, Алмерия, Елхидо, Ел Ехидо, Виалба, Сеговия, автобусни билети до Франция, автобусни билети за Франция, онлайн билети, Франция, Ница, Марсилия, Монпелие, НарбонАктуално
цена: 15 лв.
1 дни / 0 нощ.
02.05.2015 г. 
цена: 19 лв.
1 дни / 0 нощ.
25.04.2015 г. 
цена: 1453
13 дни / 10 нощ.
22.04.2015 г. 
цена: 1690
11 дни / 8 нощ.
09.05.2015 г. 
цена: 1176
7 дни / 5 нощ.
14.05.2015 г. 
цена: 985
6 дни / 4 нощ.
31.05.2015 г. 
цена: 990
7 дни / 5 нощ.
08.06.2015 г. 
цена: 985
6 дни / 4 нощ.
26.09.2015 г. 
цена: 756
7 дни / 5 нощ.
01.11.2015 г.