BUSWORLD IZMIR 2018 - специализирано автобусно изложение

Automechanika Istanbul - специализирано автомобилно изложение
Продължителност
3 дни / 2 нощувки

Транспорт:
Автобус

цена от: 185 лв.

Водещият международен търговски панаир на Турция за автомобилната индустрия. Automechanika Istanbul 2018 затвори с рекордни цифри: 1 351 изложители се срещнаха с 45 979 посетители от цял ​​свят през април 2018 г.
Съсредоточаването на основните играчи в турската и европейската промишленост заедно се превърна в основна среща за Турция и околните райони. Следващата Automechanika Istanbul ще се проведе от 4 до 7 април 2019 година!

 

ПРОГРАМА  

                     
03.04.2019  –  Тръгване от „Александър Невски” в София в 08:00 часа. Възможност за тръгване и от Пазарджик, Пловдив, Хасково. Пътуване през граничните пунктове Капитан Андреево и Капъкуле. Пристигане в Истанбул вечерта. Настаняване в хотела. Нощувка.
 
04.04.2019  -  Закуска. Трансфер до изложението. Официално откриване на изложението. Запознаване с новостите в автомобилния бранш.
Вечерта – връщане в хотела. Възможност за организиране на вечеря в рибен ресторант или организирано посещение на вариете Gar Casino с вечеря и богата музикално-артистична програма /30 евро/. Нощувка.
 
05.04.2019   Закуска. Свободно време за пазар или възможност за панорамна обиколка на града с автобус и местен екскурзовод: Римският Хиподрум, Синята Джамия, Азиатската част на града, църквата „Св. Стефан” – 15 евро/човек  при група от минимум 20.

Тръгване за България в 12:00 часа. Пристигане в София на „Александър Невски” вечерта.

 
 
Пакетна цена от 185,00 лева
/при група от минимум 25 участника/
 
В пакетната цена е включено:
Транспорт с  автобус, категория 3*;
  Безплатен топъл бюфет по пътя – чай, кафе по пътя;
2 нощувки в хотел категория 3/4*. Настаняването е по двама в стая. За настаняване в индивидуална стая –  доплащане  65 лева;
Трансфер до и от изложението според програмата;
Медицинска застраховка с асистанс с покритие 4000 евро;
Придружител от фирмата.
 
В пакетната цена не е включено:
Разходка с корабче по Босфора с посещение на Египетския пазар ключва трансфер с автобус до пристана Кабаташ и обратно , разходка с корабчето по протежение на Босфора и посещение на Египетския пазар  -20 евро;
Посещение на двореца Долмабахче – 25 евро;
Посещение на двореца Топкапъ и Света София – 40 евро;
Разходи от личен характер.
 
Забележка: допълнителните екскурзии се осъществяват при предварителна заявка и минимален брой от 20 човека
 
Визов режим: безвизов режим, валиден задграничен паспорт за български граждани