Посрещане Деня на Свети Патрик в Дъблин

Посрещане Деня на Свети Патрик в Дъблин
Продължителност
4 дни / 3 нощувки

Транспорт:
Cамолет

цена от: 535 €

17 март – 20 март 2018 г. 
 
Парадът в чест на светеца покровител на Ирландия е централното събитие в четиридневните чествания, които бележат началото на туристическия сезон в страната. Над 200 000 посетители се очаква да се присъединят към множество местни жители през 2018 г., за да се насладят на най-големия празник, изпълнен с много бира, танци и веселие.
Ирландия е една от най-желаните за посещение туристически локации, защото е един пленителен свят, в който легендите и реалността се смесват.
 
Запечатайте на фотоапарат мистиката и очарованието на Изумрудения остров северните части на Европа.
 
ПРОГРАМА

17 март 2018 г./събота/ – Сборен пункт на Терминал 2 в 12:00 часа. Излитане с директен полет на Ryan air с предвидено разписание в 13:40 часа. Кацане в Дъблин в 15:40 часа. Посрещане на летището от фирмата-партньор. Трансфер до хотела. Настаняване.

Вечерта –  присъединяване към  тържествата. Денят на честванията на светията е белязан почти изцяло в зелено - хората носят зелени дрехи, ядат зелена храна и дори пият от прочутата зелена бира, за да отбележат значимостта на символа на детелината. Пригответе камерите и запечатайте страхотни моменти от една вечер, посветена на оригиналността, собствения почерк и разбира се, всичко ирландско. Ще бъдете омагьосани и запленени от изразителните костюми и оживената атмосфера на карнавала. Нощувка.
 
18 март 2018 г. /неделя/ – Закуска. Пешеходна разходка в южната част на Дъблин и време за снимки в района на традиционните баровете, търговската зона Grafton Street,  големият парк "Сейнт Стивънс Грийн" (St. Stephen's Green); площад Мериан - един от най-старите и величествени площади от времето на крал Джордж; катедралата „Св. Патрик“, основана през 1191 г.; Бившата сграда на Парламента; Квартал Темпъл Бар; Дъблинският замък, съществуващ от времето на крал Джон, първият лорд на Ирландия; "Тринити колидж" – най -старият университет в страната и един от най-престижните в света, основан през 1592 г. от кралица Елизабет І. Време за уникална фотосесия с  едни от най-ярките примери на григорианската и викторианската архитектура. Продължаваме към  улица O’Connell, с очарователната си смесица от модерни молове и пазари, напомнящи за Дъблин от XIX век.
Вечерта –1 час  уършоп в хотела и разбор на снимачния ден. Пояснения за нови начини на снимане. Продължаваме празненствата в дъблински пъб - основно място за социални контакти, където се празнува всичко от новородено дете до посрещането на Нова година.  Наздраве с халба бира или оригинално Jameson Irish Whiskey! Нощувка.
 
19 март 2018 г. /понеделник/ – Закуска. Снимачните приключения продължават. Възможност за посещение Музеят на Гинес - марката черна бира, датираща от 1759 г. / само с предварителна резервация и заплащане – около 25 евро/. Незабравимо преживяване, където посетителят може да разбере значимостта и историята на изобретяването, технологията и производството на тази световноизвестна марка бира, както и да опита нейния вкус в интересна обстановка на върха на една от най-високите сгради в Дъблин, на теритoрията на бирената фабрика!
 
Вечерта – възможност за Келтски нощи – вечер с Ирландски танци и включена вечеря (цена около 40 евро). Нощувка.
 
20 март 2018 г. /вторник/ – Пакетирана закуска. Трансфер до летището. Излитане с Ryan air в 7:30 часа. Кацане в София на Терминал 2 в 13:15 часа.

 

Пакетна цена: от 535 евро  /при група от минимум  12 пътуващи фото любителя/
 
Настаняването е в двойни стаи.
Настаняване в единична стая: 350 евро доплащане
 
В пакетната цена е включено:
Трансфер летище – хотел- летище;
3 нощувки със закуски в хотел Hilton Garden Inn Dublin Custom house http://hiltongardeninn3.hilton.com/en/hotels/ireland/hilton-garden-inn-dublin-custom-house-DUBCHGI/accommodations/index.html или подобен. Настаняването е в двойна стая;
Пешеходна обиколка на центъра на Дъблин;
Придружител водач-фотограф;
Медицинска застраховка с покритие 4000 евро.

 В пакетната цена не е включено:

Самолетен билет с нискотарифна компания Ryan air
Входове за музеи и развлечения

-           

Необходими документи: за български граждани – валидна лична карта или паспорт.
За деца под 18 години – нотариално заверено родителско разрешително.
При записване: 50% от сумата, доплащане до 30 дни преди заминаване
Отделно се закупува самолетен билет на Ryan air с предвидено полетно разписание
17.03.2018 - София – Дъблин 13.40→15.40
20.03.2018 – Дъблин – София 07.30→ 13.15