ПАРИЖ СИ ОСТАВА ВИНАГИ ПАРИЖ

 
 
Atout France се присъединява към стартирането на кампанията на 15 декември 2015 г., чиято цел е да увеличи привлекателността на Париж, който е входният портал за туризма във Франция.
 
Ръка за ръка с френското правителство, Кметството на Париж, асоциация Alliance 46.2 и с още 50 компании и организации Atout France е един от „Посланиците“ на тази мащабна и популярна кампания.
 
Драматичните събития, които се случиха в района Ил дьо Франс на 13 ноември, засегнаха нашата страна по различни начини: най-напред в емоционално-афективен план, отключвайки колективна осъзнатост във Франция и в целия свят. Но те също така силно засегнаха икономиката и сектора на туризма. 
 
За да се спомогне за преодоляването на това положение, бе лансирана една мащабна институционална кампания за солидарност, чиято цел е да допринесе за увереността и укрепването на привлекателността на Париж както за парижани, така и за всички французи и посетителите от цял свят:
 
#ParisWeLoveYou
с основния призив : "ПАРИЖ СИ ОСТАВА ВИНАГИ ПАРИЖ"
 
Специализирана интернет страница – Parisweloveyou.fr приканва интернет потребителите да споделят снимки, които изразяват привързаността им към Париж, и благодарение на силата на социалните мрежи създава устрем за колективна мобилизация. 
 
Тази мобилизация ще се подсили чрез физическото материализиране на хаштага #ParisWeLoveYou, който в следващите седмици ще бъде представен под формата на огромен предмет, покрит със снимки на потребителите на интернет, и ще бъде поставен на символично място в Париж.
 
Всички граждани на Париж, както и всички влюбени в Париж, са приветствани да се присъединят към това движение на солидарност, което ще разкрие на цял свят, че животът в Париж продължава, че живеем в сигурност и че градът е все така красив!
 
Atout France ще осигури силна приемственост на кампанията посредством интернет сайтовете си, както и чрез социалните си мрежи във Франция и по света. Според Кристиан Мантеи, изпълнителен директор на Atout France: „Да се присъединим към този проект и да предоставим на разположение силните страни на нашата международна мрежа е нещо съвсем естествено. Това е и начин да благодарим на всички хора, които от всички краища на света ни изпращат вече месец съобщения за солидарност. “
 
И докато Франция има амбицията да посрещне 100 милиона туристи в периода до 2020 г., тази кампания за солидарност ще напомня, че Париж – входният портал на Франция, остава това, което винаги е бил: градът, който обичаме, защото гостоприемно приветства света.
 
Екипът на Atout France